Stay

extraordinary

Stay

extraordinary

Boka rum på Ystads nyaste hotell

Paket och erbjudande

Våren är här

från 598:-/gäst

Spring Deal
Njut av våren i Ystad och upptäck Fritiden Hotell & Kongress. Probably the hottest deal of the spring.

Prova på

från 1.290:-

Dubbel Bubbel
Med utsikt över hela Ystad kan ni ta er tid och bubbla i 40 minuter med ett glas bubbel i handen.

Midsommar

från 1.190:-

Harrys Midsommar
Fira midsommar med oss i en miljö som känns både avslappnad och lyxig.

Harrys

från 960:-

Harrys paketet
I Harrys paketet ingår det en 3-rätters middag i vår restaurang Harrys, kaffe på maten, samt frukost efter en skön natts sömn.

Golf

från 1.625:-

Golfpaket
Med golfpaketet blir er helg till en bekväm minisemester där allt ingår och där ni har nära till tre av södra Skånes golfpärlor.

Comedy Night

från 1.695:-

Fritiden Comedy Night
Ett skrattfyllt äventyr med Marika Carlsson, Robin Paulsson och Jörgen Sjöberg

Fritiden unplugged

från 1.695:-

Fritiden Unplugged
Chris Kläfford till Fritiden Hotell & Kongress 5 juni.

Fritiden unplugged

från 1.695:-

Fritiden Unplugged
John Lundvik till Fritiden Hotell & Kongress 12 juni.

Upplev mer, res mindre

Fritiden Hotell & Kongress är det gamla badhuset från 60-talet med interiörer som har sparats eller återvunnits och nu återfötts som ett unikt hotell. Hos oss i Ystad lever riviera -känslan inte bara på sommaren, utan hela året runt.

Hotellet och de sju våningarna ger er en fantastisk utsikt från Rooftop med vy över Ystad och Östersjön. På Rooftop finns möjlighet att boka en av våra två jacuzzi, med tillhörande pergola. Njut av ett värmande bad helt för er själva. Juicebaren som ligger på entréplan erbjuder bland annat nypressade juicer och krämiga smoothie bowls, lättare lunch och fika – allting gjort med kärlek och från grunden. Restaurang Harrys som ligger under de gamla hopptornen som är bevarade serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. Hotellet har samarbete med Fitness 24 seven och hotellet erbjuder även aktiviteter som boule, dart och shuffle. Hyr cykel och utforska vackra Ystad och Österlen och håll er aktiverade under er vistelse.

Fritiden Hotell & Kongress ligger med två minuters promenad från Ystads centralstation och har ett perfekt läge för er som vill resa hållbart och vara nära stranden, naturen såväl som småbåtshamnen och Ystads historiska gator. Varmt välkomna till Fritiden Hotell & Kongress som levererar skön avkopplande riviera känsla.

Brasserie, barhäng och hopptorn

Säg hej till Harrys nya koncept. Casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck och fokus på familjär, skön stämning. Nämnde vi att serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn? Nu nämnde vi det.

Ge mig mer, tack
Meny

Kongress- & konferenslösningar

Let the
tech talk

Av våra tio konferenssalar är kongressalen som rymmer 250 deltagare den största. Våra mindre salar är flexibla för att passa ditt syfte. Alla är utrustade med touchstyrt system för ljud, skärm och mörkläggning. Varje konferensrum är designat för att optimera komfort, ljusinsläpp och tillgänglighet.

Ge mig mer, tack

Bo med hund

Vi lämnar ingen utanför. Ta med dig din bästa vän när du är på semester, på arbetsresa, på konsert – alltså exakt den anledningen som tar dig till oss. Och ja, även din luddiga kompis kan använda sig av room service. Gäller hundar upp till 4 kg.

Rörelse är lika med energi. Fitness24Sevens rekordfräscha anläggning ger dig anpassade zoner för cardio, fria vikter, stretch och cool down. Vägg i vägg med Fritiden, fritt för dig som hotellgäst att svettas i – eller låta bli. Som gäst på Fritiden får man träna på 24/7 för 50kr. (ingår i sviterna och deluxe rummen)