Julshow – Cornelius Löfmark ”Julen runt på 80 låtar” med Jul Vernz

Hotell Fritiden bjuder in till årets julshow som kommer bli fartfylld, nästan så att Autobahn blir avundsjuk, när Jul Vernz bränner av välkända hits från jordens alla hörn!

”Julen runt på 80 låtar” är en helhetsupplevelse med en julinspirerad middag på Harrys, en oförglömlig julshow i Kongressen och avslutningsvis en bekväm hotellvistelse. Vi är glada att kunna erbjuda er en magisk julupplevelse där ni kan skapa minnen tillsammans med familj, vänner och kolleger. Välkomna att fira julen tillsammans med oss på ett roligt och fartfyllt sätt.

6/12 Julshow 20.30-21.30
9/12 Julshow 21.30.22.30 Slutsålt

Menyn hittar ni längst ner på sidan

Boendepaket inkluderat:
Övernattning för två i dubbelrum, frukostbuffé, trerätters meny + dryckesmeny (öl, vitt eller rött vin, alkoholfritt alt.) och julshow

Från 1.645kr/person

Middagspaket inkluderat:
Trerätters meny + dryckesmeny (öl, vitt eller rött vin, alkoholfritt alt.) och julshow

Från 1.215kr/person

Biljett:
Endast föreställning.

Från 395kr/person

julmat
jul hotell
spa
aktiviteter ystad

En jul på Fritiden

Julfriden och adventstämningen finner ni i Ystad med sina charmiga gränder, gamla korsvirkeshus och tända ljus i alla vrår. Små julgranar som lyser upp hela den kullerstenslagda Östergatan där ni hittar all shopping inför julhandeln. På Hotell Fritiden bjuder vi in till en julinspirerad meny på Harrys och ett unikt tillfälle att utmana partnern, familjen eller vännerna i en fartfylld boule/shuffle/dartturnering för att få kvällen fulländad. Vill du hitta återhämtning ifrån julstressen tar du istället tiden för dig själv i vårt Wellness för en 25 minuters massage som berör ända in i själen med sitt holistika helhets tänk. Ni kommer att sova varmt och gott med fluffiga täcken i våra moderna rum och vakna upp till en härlig frukostbuffé för att fylla upp med energi inför dagen.

Christmas Care
I paketet ingår en trerätters julinspirerad middag på vår restaurang Harrys , 25 minuters massage i vårt WELLNESS, övernattning med frukostbuffé.

Från 1 093kr/person

Christmas Joy
I paketet ingår det en trerätters julinspirerad middag på vår restaurang Harrys med en valfri aktivitet; boule, shuffle, dart, övernattning med frukostbuffé.

Från 825kr/person