Grand opening June 2020

Stay

extraordinary

Grand opening June 2020

Stay

extraordinary

OPENING WEEK

NU ÄR DET DAGS – 22 juni slår vi upp portarna!

För att så många ska få möjlighet att komma och njuta av Fritiden Hotell & Kongress har vi skapat en öppningsvecka. Under öppningsveckan kommer det vara olika happenings i huset, där vi gärna välkomnar er! För att vi ska ha lite koll på antal personer per grupp och aktivitet under rådande omständigheter behöver ni boka plats till aktiviteterna. Klicka nedan för mer info och schema.

Schema (pdf)

Be first in line.

Ystads nya livsstilshotell öppnar i juni. Boka nu och bli en av de första att vara med om en helt ny hotellupplevelse i sommar.

Bye bye basic.

Fritiden är det nyskapande 20-talet som flörtar med det självsäkra 60-talet. En arkitektur och en attityd som uppfinner sig själv om och om igen. Som du.

2-4-1 Opening deal

TWO

FOR

ONE

Ta med en vän, checka in, vältra er i alla guldkorn som är livet. Ät, träna, bubbla, skryt på sociala medier, ta sovmorgon. Häng ihop som tvillingar eller ett par svanar eller Simon and Garfunkel – du fattar – Stanna två nätter betala för en. Gäller endast för två nätter med incheckning lördag eller söndag. Ange kod: 2for1.

Book it

Brasserie, barhäng och hopptorn

Säg hej till Harrys nya koncept. Casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck och fokus på familjär, skön stämning. Nämnde vi att serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn? Nu nämnde vi det.

Ge mig mer, tack

Kongress- & konferenslösningar

Let the
tech talk

Av våra tio konferenssalar är kongressalen som rymmer 230 deltagare den största. Våra mindre salar är flexibla för att passa ditt syfte. Alla är utrustade med touchstyrt system för ljud, skärm och mörkläggning. Varje konferensrum är designat för att optimera komfort, ljusinsläpp och tillgänglighet.

Ge mig mer, tack

Rörelse är lika med energi. Fitness24Sevens rekordfräscha anläggning ger dig anpassade zoner för cardio, fria vikter, stretch och cool down. Vägg i vägg med Fritiden, fritt för dig som hotellgäst att svettas i – eller låta bli.

Stay in the tropical zone

Sommartid sträcker sig serveringen ut på trädäcket i den intilliggande gröna parken. I Relax & reload pysslar vi om både kropp och själ. På sjunde våningen bubblar du dig varm under bar himmel.

Upplev mer, res mindre

På grunderna av badhuset från 60-talet har vi format ett unikt boende. Vi har sparat de äggvita dörrknopparna och putsat upp vida glaspartier. Sen har vi kompletterat med rooftop bar, relax & reload, juicebar, gym, jacuzzi under bar himmel, samarbete med äventyrsbad och padelarena och så många fler aktiviteter att vi inte tänker tråka ut dig här med dem.

Bo med hund

Vi lämnar ingen utanför. Ta med dig din bästa vän när du är på semester, på arbetsresa, på konsert – alltså exakt den anledningen som tar dig till oss. Och ja, även din luddiga kompis kan använda sig av room service.

The real deals

från 2.120:-

Rooftop reality
Ett helgpaket med skybar bubbles, middag, övernattning & frukost.

från 599:-

Smart talks
Ett dagspaket för företag som ger lokal, lunch och för- och eftermiddagsfika.

från 2.345:-

Beyond business
Lunch, för- och eftermiddagsfika och 3 rätters middag.

20%

BIG Weekend
Just nu får du 20% på vår big weekend deal och stannar torsdag till söndag eller fredag till måndag.

Två nätter för en
Ange kod: 2for1 när du söker rum för att se tillgängliga datum.

från 3.150:-

Golfpaketet
På golfbanorna runt Ystad vågar vi hävda att gräset faktiskt är lite grönare.

från 1.890:-

Harrys paketet
I paketet ingår det en 3-rätters middag i vår restaurang Harrys, kaffe på maten, samt frukost.

från 2.445:-

Stay Here & Eat There
Bo på Fritiden och inta din middag på Brasserie du Sud. (Hotell Continental du Sud)

Welcome to Ystad