BOKA RUM

Välkommen till Hotell Fritiden i Ystad

Bo på ett modernt hotell i centrala Ystad med närhet till havet. Hotell Fritiden och Kongress är ett mysigt hotell med roliga inslag från gamla badhuset. Våra rum är moderna och inredda med omsorg för detaljer. Gäster som bor hos oss nämner oftast att vi har rymliga rum och sköna sängar.

Vi erbjuder olika aktiviteter på hotellet som bland annat en unik wellness-avdelning och rooftopbar. Vår restaurang Harrys, ett brasseri med svenska rötter och en avslappnad mötesplats där mat, dryck och människor förenas.

Vår konferensanläggning passar för både små och stora möten och lokalerna är utrustade med modern teknik. Med vårt centrala läge är det lätt att ta sig hit för er konferens i Ystad.

Vår professionella personal på Hotell Fritiden ser fram emot att få ta hand om er. Boka er upplevelse hos oss redan idag!

Parkering och laddning

Vi erbjuder parkering i anslutning till hotellet samt i hotellgaraget. Samtliga platser i garaget erbjuder laddning av elbil. Läs mer här

Hotell Ystad - Hotell Fritiden & Kongress i centrala Ystad

Erbjudande och event

Afterwork Ystads enda Rooftopbar Fritiden Hotell och Kongress

After Work
Fredagar på Fritiden.

Nyårsafton 2023

Nyårsfest
Fira in det nya året på Hotell Fritiden

Boost by Swica
Dra ihop tjejgänget och låt er inspireras med en dos SWICA POWER.

Julshow på Hotell Fritiden i Ystad

Cornelius Löfmark
”Julen runt på 80 låtar” med Jul Vernz

Erbjudande
Erbjudande för hela familjen.

Saturday Rock
Stämbandet 25/11.

Seniorerbjudande Ystad Hotell Fritiden

Seniorerbjudande
Kom till ro hos oss på Fritiden Wellness!

Wellness hotell fritiden i Ystad

I vår wellness-avdelning finner du avkoppling och återhämtning för både kropp, sinne och själ.

Restaurang i Ystad Restaurang Harrys

Brasserie, barhäng och hopptorn

Säg hej till Harrys nya koncept. Casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck och fokus på familjär, skön stämning. Nämnde vi att serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn? Nu nämnde vi det.

Restaurang Harrys i Ystad

Kongress- & konferenslösningar

Let the
tech talk

Av våra tio konferenssalar är kongressalen som rymmer 250 deltagare den största. Våra mindre salar är flexibla för att passa ditt syfte. Alla är utrustade med touchstyrt system för ljud, skärm och mörkläggning. Varje konferensrum är designat för att optimera komfort, ljusinsläpp och tillgänglighet.

Bo med hund

Vi lämnar ingen utanför. Ta med dig din bästa vän när du är på semester, på arbetsresa, på konsert – alltså exakt den anledningen som tar dig till oss. Och ja, även din luddiga kompis kan använda sig av room service. Gäller hundar upp till 4 kg. Välkomna i utvalda rum. Kontakta receptionen vid bokning.

Från badhus till hotell

The history

När Fritidsbadet i Ystad stod klart hade idén om ett badhus funnits ända sedan 30-talet. Men andra världskriget kom emellan och planerna lades på is. Först 1961 kunde simhallen invigas, ritad av stadsarkitekt Rune Welin.

Bakom Fritidsbadet ligger en liten park, Fritidsparken, även kallad Bollhusparken. Både parken och badhuset har fått sina namn efter utställningen ”Fritiden” som hölls i området 1936….

Fitness24seven
Gym på hotell fritiden

Rörelse är lika med energi. Fitness24Sevens rekordfräscha anläggning ger dig anpassade zoner för cardio, fria vikter, stretch och cool down. Vägg i vägg med Fritiden. Som gäst på Fritiden får man träna gratis på 24/7.