Frukostvärd

Ansök

Det är med frukosten våra gäster börjar dagen och det är vår uppgift att se till att deras dag börjar så bra som bara möjligt. Vi tror att våra gästers dag börjar allra bäst om de får vakna till en fräsch och hejdundrande god frukostbuffé som lyser av omtanken vi har lagt ner när vi förberedde den.

Hos Fritiden Hotell & Kongress kommer frukostserveringen att ske i en egen restaurang som är anpassad för just frukostservering. Tillsammans med dina kollegor kommer du att forma ett alldeles nytt arbetslag och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara planering, förberedning, presentation, hygien och viss beställning.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som frukostvärd hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter
• Ha god känsla för service för att välkomna varje gäst
• Vara noggrann och ansvarstagande
• Ha öga för detaljer, hygien och kvalitet
• Ha en stark teamkänsla

Sök
Skicka din ansökan till tjänsten via hotellfritiden.se/jobb.

Kontakt
Hotellchef Jenny Nilsson
jenny@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan
Befattning Avdelning  
Servitör & servitris Harrys
Kock Harrys
Bartender Skybar/Harrys
Frukostvärd Restaurang
Juicebartender Juicebaren
Housekeeping Städ
Receptionist Reception
Pedikyrterapeut Wellness
Massageterapeut Wellness
Yogainstruktör Wellness
Nattreceptionist Reception