Juicebartender

Ansök

Juicebaren ligger mitt i hotellet i direkt anslutning till receptionen. Som ett vattenhål eller som hotellets center piece. Hit kommer våra gäster från entrén, från restaurangen, från konferenssalarna eller direkt från sina rum för en frisk, tropisk fläkt.

Där står du och möter dem. Med en snabb uppfriskande juice eller en välbalanserad smoothie och en skön personlig service som gör att vår gäst känner sig välkommen och sedd. Som juicebartender förverkligar du vår alldeles nya juicebar i enlighet med konceptet för resten av hotellet ihop med dina kollegor.
Du behöver gilla att träffa våra gäster och vara beredd på att svara på frågor om hela hotellet, komponera makalösa drycker och ta ansvar för hygien och kassa.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som juicebartender hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter
• Se fram emot att få varje gäst att känna sig välkommen
• Vara initiativrik i stunden och hålla många detaljer i huvudet samtidigt
• Ha öga för detaljer och estetik i hygien och servering
• Ha en stark teamkänsla

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan