Kock

Till Fritiden Hotell & Kongress och Brasserie du Sud söker vi nu flexibel kock.

Vi söker dig som kan planera ditt arbete och ta eget ansvar men som framförallt älskar att laga mat! Dina främsta arbetsuppgifter är att arbeta i den dagliga driften i köket med att förbereda, tillaga och leverera fantastisk mat till våra gäster. Du håller ordning & reda i köket och hanterar alla livsmedel på ett hygieniskt & korrekt sätt. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och kan arbeta såväl själv som i grupp i högt tempo.

Tjänsten innebär att man växlar mellan köken på våra två hotell som ligger centralt i Ystad. Båda köken har samma kökschef, Joakim Kjaerkner.

Sök

Skicka din ansökan till:
jenny@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan
Befattning Avdelning
Kock Hotell & restaurang
Frukost och städ Housekeeping