Nattreceptionist

Ansök

När en gäst kontaktar Fritiden Hotell & Kongress ska hen få bästa möjliga service oavsett vilken kanal kontakten sker i och oavsett vilken tid på dygnet. Därför behöver vi en trygg och nattpigg receptionist som finns där för våra gäster under just kvälls- och nattpassen.

Eftersom hotellet är bemannat dygnet runt är du som nattreceptionist en del av ett större team av receptionister. Tillsammans blir det också ni som initialt sätter formen och stämningen för hur ni arbetar som lag där ni var och en tar ansvar för era respektive arbetsuppgifter.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att vara behjälplig i en bredd av ärenden mot våra gäster nattetid, ta emot sent incheckande eller tidigt utcheckande gäster, bevakning av mail och sociala kanaler, kommunikation till hotellets andra delar samt viss gästbokning.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som nattreceptionist hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Hålla värdet av god service högt
• Trivas med att arbeta mycket självständigt
• Gilla rollen som samordnare och problemlösare
• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Sök
Skicka din ansökan till tjänsten via hotellfritiden.se/jobb.

Kontakt
Hotellchef Jenny Nilsson
jenny@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan
Befattning Avdelning  
Servitör & servitris Harrys
Kock Harrys
Bartender Skybar/Harrys
Frukostvärd Restaurang
Juicebartender Juicebaren
Housekeeping Städ
Receptionist Reception
Pedikyrterapeut Wellness
Massageterapeut Wellness
Yogainstruktör Wellness
Nattreceptionist Reception