Pedikyrterapeut

Ansök

När våra gäster unnar sig ett besök till wellnessavdelningen är det inte bara resultatet av besöket eller behandlingen som de är ute efter. För dem är det en upplevelse och en stund av välbefinnande. Vi behöver dig som kan ge våra gäster den här stunden av avkoppling och professionell ompyssling.

Som pedikyrterapeut och del av vår wellnessavdelning har du chans att bygga upp en del av vår anläggning ihop med dina kollegor från grunden. På det sättet kommer du att arbeta i ett arbetslag där ni var och en ansvarar för era olika arbetsområden. Dina arbetsuppgifter kommer därför att vara ganska breda och omfatta det mesta från bokning, kundmottagning, försäljning, kommunikation och behandling.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som pedikyrterapeut hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Vara lyhörd mot kund och värdera god service
• Tycka om att arbeta självständigt och ta ansvar
• Ha relevant och godkänd utbildning
• Ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan