Receptionist

Ansök

Den första kontakten med hotellet eller konferensanläggningen är den som sätter tonen för hur vår gäst kommer att uppleva oss. Ett gott första intryck är enormt värdefullt, vare sig det sker via telefon, mail eller öga mot öga.

Hos Fritiden får du som receptionist chansen att forma en skön stämning i arbetslaget eftersom vi bygger teamet från grunden nu. Stämningen ni jobbar fram tillsammans och kommer att lysa igenom till våra gäster. Så, även om du ibland arbetar ensam i receptionen, behöver du vara en social, jordnära människa som arbetar bra ihop med kollegor mot gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av gästmottagande, bokningar, bevakning av mail och sociala kanaler, kommunikation till vår anläggnings olika delar, försäljning och liknande.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som receptionist hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Hålla värdet av god service högt
• Vara noggrann och hålla mycket i huvudet samtidigt
• Trivas i rollen som samordnare och problemlösare
• Ha en stark teamkänsla men också kunna arbeta självständigt
• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan