Yogainstruktör

Ansök

Aktivitet är ett genomgående tema för hela Fritiden Hotell & Kongress. Därför blir yogan en tongivande del av hotellet och vår wellnessavdelning. Hit vill vi att våra gäster ska komma för att få en stunds avbrott från omvärlden – och när de lämnar ska de göra det med nyvunnen styrka, energi och en skön känsla för både kropp och själ.

Som yogainstruktör hos oss får du ett stort kreativt och operativt utrymme. Inför öppningen bygger vi vår wellnessavdelning från grunden. Det betyder att du kommer att samarbeta med pedikyr- respektive massageterapeuter för att bygga upp ett bra arbetslag för wellness.
Vi ser gärna att du har en tydlig idé om hur du vill planera och förverkliga yogan i enlighet med Fritidens aktiva koncept. För att vara rätt för oss behöver du vara initiativrik och inspireras av att arbeta med frihet under vårt koncept.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som yogainstruktör hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Vilja ta ett stort grepp om yogakonceptet hos Fritiden
• Trivas med mycket kundkontakt och värdera god service
• Tycka om att planera ditt eget arbete
• Ha relevant och godkänd utbildning
• Ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan