Yoga på Fritiden Wellness

I vårt vackra Retreatrum erbjuder vi yogaklasser i olika former där andning, närvaro, meditation och rörelse är i fokus. Med det vill vi skapa ett inre lugn för att stilla sinnet, varva ner och blicka inåt i medveten närvaro. Våra olika yogaklasser är YinYoga, Sensing Yoga och HathaYoga soft, Restorative Yoga. Som vi har förlängt medvetet till hela 75 min för att ge er den bästa avkopplingen.

Vårens schema-23

Onsdag:
Kväll:
YinYoga 75 min, Petra Kleman
kl. 18.00-19.15

Torsdag:
Kväll:
Sensing Yoga och mindfulness 75 min, Emma Dahlin
kl. 18-19.15

Fredag:
Kväll:
YinYoga 75 min
kl. 17.00-18.15

Söndag:
Morgon:
Sensing Yoga och mindfulness 75 min, Emma Dahlin
kl. 10-11.15
(Obs ! dessa klass körs endast Varannan söndag ojämn vecka)

Med reservation för vissa ändringar kan ske.

10-KORT
Köps på plats, prata med personalen i Wellness.

Vi är anslutna till

YinYoga
Petra Kleman

YinYoga är en lugn och stilla yoga form där vi fokuserar på kroppens yin-delar såsom skelett, farcia, bindväv, ligament och inre organ. Genom enkla positioner, sittandes och liggandes, stannar vi kvar i 3-5 minuter och når på så vis in i en djupare stretch. Detta samtidigt som vi praktiserar medveten närvaro i stunden. Vi använder oss av klossar, band, bolster och kuddar. YinYoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk och dynamisk träning.

Sensing Yoga och Mindfulness
Emma Dahlin

Här börjar vi med en härlig stund med Mindfulness och medveten närvaro för att vara i nuet och stunden. Stress och oro tonas ner. Efter Mindfulness passet utför vi en härlig Sensing Yoga här handlar det om att känna och uppleva och röra sig utifrån hjärtat i stället för hjärnan. Med lugnande rörelser utförs denna yogaform utifrån din kropps villkor och förutsättningar. Här släpper vi taget om prestation och använder oss av våra medfödda naturliga rörelser. Sensing Yogan hjälper dig att lära känna din kropp bättre hur den fungerar genom självreglering för att kunna läka inifrån och ut. Sensing Yoga och Mindfulness passar alla oavsett ålder eller yogaerfarenhet.