Jobba
på Fritiden

Lediga tjänster

Ystads mest spännande
arbetsgivare

Fritiden Hotell & Kongress öppnar som södra Skånes nyaste anläggning för privata och företagsgäster som vill bo, konferera och umgås. Anläggningens sju våningar kommer att rymma 71 hotellrum, en takbar med 360 graders utsikt, tio konferenslokaler och flera olika typer av sociala ytor.

Allt det där kommer att finnas när vi öppnar. Vad vi saknar nu är någon som omvandlar rummen, aktiviteterna och utbudet till upplevelser för våra gäster. Vad vi saknar är ett starkt gäng superkrafter som överträffar våra gästers förväntningar oavsett var i anläggningen de möter oss.
Om du har vad vi saknar så tror vi att det här är din chans. Att ta sats, starta upp och uppfinna en helt ny arbetsplats ihop med en utvald uppsättning kollegor. Tillsammans blir det ni som gör verklighet av Fritiden.

Sitter du och tänker att det här låter som din uppgift? Då har vi gjort ditt första steg enkelt. Här har vi samlat alla tjänster vi söker. Du läser mer om respektive tjänst under varje rubrik. Vi har också planerat ett öppet event för alla intresserade: en speedmatchning.

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan
Befattning Avdelning  
Servitör & servitris Harrys
Kock Harrys
Bartender Skybar/Harrys
Frukostvärd Restaurang
Juicebartender Juicebaren
Housekeeping Städ
Receptionist Reception
Pedikyrterapeut Wellness
Massageterapeut Wellness
Yogainstruktör Wellness
Nattreceptionist Reception