Stay

satisfied

Stay

satisfied

Njut av 360° panoramavy över sandskogen, marinan, stadskärnan med sina karaktäristiska byggnader som klostret och vattentornet i bakgrunden medans man sitter med ett glas champagne på terrassen under bar himmel. Hotellets gäster kan hyra en av två jacuzzis på rooftop.

Alla dagar: 14.00-00.00

Boka ditt bord mellan 14.00 – 17.00 – därefter jobbar vi med first come, first served.

Purity Lounge
Grupper om 8 och uppåt kan boka Purity Lounge. Kostnaden är 2.500:- per timme vilket man har tillgodo i baren under besöket. Purity Loungen är utomhus och vid dåligt väder kan vi inte garantera plats inomhus , därmed har vi avgiftsfri avbokning. Kontakta jin@hotellfritiden.se eller joakim@hotellfritiden.se för bokning och frågor.

Efter 19:00 är det 18 årsgräns på Rooftop. Innan 19:00 får barn under 18 år endast vistas på Rooftop i sällskap av vuxen.

Våra fyrbenta vänner får stanna på entre plan och är tyvärr inte välkomna upp på Rooftop.

Hotellet med dess restaurang och barer är kontantfritt, vi tar emot betalning med kort, swish eller apple- & samsung pay.

Barmeny
Dryckesmeny (pdf)
Boka bord

Intresserad av att abonnera hela rooftop360?

Kontakta joakim@hotellfritiden.se för mer information.

Harrys är ett svenskt brasseri.

På Harrys är det lika enkelt att titta förbi på en öl, ett glas vin eller en aptitretande assiett som att spendera hela kvällen med goda vänner. Hit är alla välkomna för att njuta av sorlet, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Harrys serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. En välkomponerad meny där allt låter gott och smakar ännu godare. Mixen av klassiska rätter, internationella influenser och vegetariska alternativ gör att gästerna alltid kan hitta någonting de gillar. Välkommen till Harrys, alltid välkomnande och vällagat.

Ring 0411-220 121 eller maila ystad@harrys.se för att boka bord.

Hotellet med dess restaurang och barer är kontantfritt, vi tar emot betalning med kort, swish eller apple- & samsung pay.

Öppettider
Boka bord online
Take Away
Kvällsmeny

På språng? Då hittar du den perfekta hälsosamma frukosten, juicen, smoothien eller lunchen. Oavsett om det är efter träningen, första målet för dagen eller lunchen hittar du ditt behov hos oss. Eller om du bara vill boosta dig mitt på dagen med en fräsch juice!

It’s about your lifestyle

Meny & öppettider

Äntligen kommer Pinsan till Ystad!! Som vi har längtat!

Fritiden Pinsa

Vad är bättre som take away än pizza, jo Fritiden pinsa! Degen påminner om foccacia och är gjord på oraffinerat mjöl som jäst i 72 timmar.

Alla dagar:
12.00-22.00

Beställ direkt i appen Happy Order eller ring oss på 0411-220120.

Happy order iPhone
Happy order android
  • Installera Happy Order appen på din mobil.
  • Klicka/sök på Fritiden Hotell & Kongress
  • Välj Harrys – Take away
  • Välj Take Away
  • Gör din order och hämta på Harrys

Pinsa 175:-
Mozarella, tomatsås, spenat, balsamico, prosciutto Pepe Dolce Sella, riven parmesan.

Pinsa vegetarisk 175:-
Mozarella, tomatsås, spenat, råhyvlade rotfrukter, oliver, inlagd kronärtskocka, balsamico, riven parmesan.

I vår Barception mellan hotellets reception och juicebar kan du slå dig ner i en avslappnad atmosfär. Avsluta middagen framför brasan, sjunk ned i fåtöljerna och njut av en harmonisk och semesterlik miljö.

Kombinera nytta med nöje och flytta telefonmötet till loungemöblerna och konversera avspänt på öppna ytor. Barception erbjuder dig en bekväm och lättillgänglig plats med gratis wifi som passar flera ändamål. Du bestämmer om du väljer att jobba, ta en stunds vila eller varför inte ta en uppfriskande juice från juicebaren i väntan på incheckning.

En avstressad stämning som gäller hela dagen och är öppen för både dig som hotellgäst eller om du bara har vägarna förbi!

Beställ via appen

Nu kan du beställa via appen Happy Order. Med några få klick i appen beställer och betalar du mat och dryck direkt från menyn. Betalningen görs direkt med Swish. Gör din beställning för Take away eller på plats. Tryggt och smidigt! Fungerar för tillfället i Juicebaren och Harrys.