Stay

satisfied

Stay

satisfied

Hotell Continental kompletteras av en Rooftop bar på Fritiden Hotell & Kongress vilket gör att Ystad tar sista steget till att bli en kontinental stad.

Njut av 360° panoramavy över sandskogen, marinan, stadskärnan med sina karaktäristiska byggnader som klostret och vattentornet i bakgrunden medans man sitter med ett glas champagne på terrassen över bar himmel. Inom kort öppnar även våra två jacuzzis på rooftop.

Mån-tor: 15-22 | fre & lör: 15-00 | sön: 15-21

Begränsat med platser i Rooftop så boka bord i god tid.

Barn under 18 år får endast vistas på Rooftop i sällskap av vuxen.

Ring 0411-220 120 eller maila bokning@hotellfritiden.se för att boka bord.

Harrys är ett svenskt brasseri.

På Harrys är det lika enkelt att titta förbi på en öl, ett glas vin eller en aptitretande assiett som att spendera hela kvällen med goda vänner. Hit är alla välkomna för att njuta av sorlet, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Harrys serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. En välkomponerad meny där allt låter gott och smakar ännu godare. Mixen av klassiska rätter, internationella influenser och vegetariska alternativ gör att gästerna alltid kan hitta någonting de gillar.  Välkommen till Harrys, alltid välkomnande och vällagat.

Lunch Mån-fred:
12-14 (utvalda rätter)

Sön-tor:

Kväll: 17- 22 (Köket stänger 21,30)
Fre-lör:
17 – Sent (Kök stänger 21,30)

Ring 0411-220 121 eller maila ystad@harrys.se för att boka bord.

Mer om Harrys och bordsbokning

På språng? Då hittar du den perfekta hälsosamma frukosten, juicen, smoothien eller lunchen. Oavsett om det är efter träningen, första målet för dagen eller lunchen hittar du ditt behov hos oss. Eller om du bara vill boosta dig mitt på dagen med en fräsch juice!

It’s about your lifestyle

Alla dagar: 8-15

Måndagen 13 juli har Juicebaren stängt på grund av utbildning. 

I vår Barception mellan hotellets reception och juicebar kan du slå dig ner i en avslappnad atmosfär. Avsluta middagen framför brasan, sjunk ned i fåtöljerna och njut av en harmonisk och semesterlik miljö.

Kombinera nytta med nöje och flytta telefonmötet till loungemöblerna och konversera avspänt på öppna ytor. Barception erbjuder dig en bekväm och lättillgänglig plats med gratis wifi som passar flera ändamål. Du bestämmer om du väljer att jobba, ta en stunds vila eller varför inte ta en uppfriskande juice från juicebaren i väntan på incheckning.

En avstressad stämning som gäller hela dagen och är öppen för både dig som hotellgäst eller om du bara har vägarna förbi!