Stay

satisfied

Stay

satisfied

Hotell Continental kompletteras av en Rooftop bar på Fritiden Hotell & Kongress vilket gör att Ystad tar sista steget till att bli en kontinental stad.

Njut av 360° panoramavy över sandskogen, marinan, stadskärnan med sina karaktäristiska byggnader som klostret och vattentornet i bakgrunden medans man sitter i en av våra jacuzzis med ett glas champagne på terrassen över bar himmel.

Harrys är ett svenskt brasseri.

På Harrys är det lika enkelt att titta förbi på en öl, ett glas vin eller en aptitretande assiett som att spendera hela kvällen med goda vänner. Hit är alla välkomna för att njuta av sorlet, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Harrys serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. En välkomponerad meny där allt låter gott och smakar ännu godare. Mixen av klassiska rätter, internationella influenser och vegetariska alternativ gör att gästerna alltid kan hitta någonting de gillar.  Välkommen till Harrys, alltid välkomnande och vällagat.

Mer om Harrys och bordsbokning

På språng? Då hittar du den perfekta hälsosamma frukosten, juicen, smoothien eller lunchen. Oavsett om det är efter träningen, första målet för dagen eller lunchen hittar du ditt behov hos oss. Eller om du bara vill boosta dig mitt på dagen med en fräsch juice!

It’s about your lifestyle

Receptionen inte bara reception,
h
är kan du ta en kaffe i lobbyn när du finslipar på presentation som ska hållas under konferensen. Eller varför inte ta en kall öl medan du väntar på incheckning eller i väntan på tåget. 

Alla är välkomna!