Stay

satisfied

Stay

satisfied

Njut av 360° panoramavy över sandskogen, marinan, stadskärnan med sina karaktäristiska byggnader som klostret och vattentornet i bakgrunden medans man sitter med ett glas champagne på terrassen över bar himmel. Hotellets gäster kan hyra en avtvå jacuzzis på rooftop.

Torsdag-lördag: 15.00-20.00

Begränsat med platser i Rooftop, boka bord i god tid.
Boka på 0411-220 120

Barn under 18 år får endast vistas på Rooftop i sällskap av vuxen.

Boka bord online
Barmeny
Drinkmeny
Specials selection

Harrys är ett svenskt brasseri.

På Harrys är det lika enkelt att titta förbi på en öl, ett glas vin eller en aptitretande assiett som att spendera hela kvällen med goda vänner. Hit är alla välkomna för att njuta av sorlet, matdofterna och den sköna blandningen av människor. Harrys serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. En välkomponerad meny där allt låter gott och smakar ännu godare. Mixen av klassiska rätter, internationella influenser och vegetariska alternativ gör att gästerna alltid kan hitta någonting de gillar. Välkommen till Harrys, alltid välkomnande och vällagat.

Mån-lör:
16.00-20.00
Sön:
14.00-20.00

Avvikande öppettider kväll
19/4 Stängt
20/4 Stängt

Ring 0411-220 121 eller maila ystad@harrys.se för att boka bord.

DAGENS LUNCH

Mån-fre:
11.30-13.30

Avvikande öppettider lunch
20/4 Stängt

Lunchmeny
Boka bord online
Take Away
Kvällsmeny

På språng? Då hittar du den perfekta hälsosamma frukosten, juicen, smoothien eller lunchen. Oavsett om det är efter träningen, första målet för dagen eller lunchen hittar du ditt behov hos oss. Eller om du bara vill boosta dig mitt på dagen med en fräsch juice!

It’s about your lifestyle

Tisdag-lördag: 10-18

Meny

I vår Barception mellan hotellets reception och juicebar kan du slå dig ner i en avslappnad atmosfär. Avsluta middagen framför brasan, sjunk ned i fåtöljerna och njut av en harmonisk och semesterlik miljö.

Kombinera nytta med nöje och flytta telefonmötet till loungemöblerna och konversera avspänt på öppna ytor. Barception erbjuder dig en bekväm och lättillgänglig plats med gratis wifi som passar flera ändamål. Du bestämmer om du väljer att jobba, ta en stunds vila eller varför inte ta en uppfriskande juice från juicebaren i väntan på incheckning.

En avstressad stämning som gäller hela dagen och är öppen för både dig som hotellgäst eller om du bara har vägarna förbi!

Beställ via appen

Nu kan du beställa via appen Happy Order. Med några få klick i appen beställer och betalar du mat och dryck direkt från menyn. Betalningen görs direkt med Swish. Gör din beställning för Take away eller på plats. Tryggt och smidigt! Fungerar för tillfället i Juicebaren och Harrys.