Massageterapeut

Ansök

Vi vill inte bara erbjuda våra gäster massage när de kommer till oss. Vi vill erbjuda en skön stund som är en avkopplande upplevelse i sig. Tillsammans med ditt kunnande och ditt bemötande vill vi överträffa vår gästs förväntningar varje gång hen bokar en behandling hos oss.

Som massageterapeut ansvarar du för den del i wellnessavdelningen som berör massagebehandlingar. Tillsammans med dina kollegor som har hand om andra delar av avdelningen utvecklar du massagekonceptet hos Fritiden. Ditt arbete är till stor del självständigt och ger utrymme för dina professionella idéer.
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta bokning, rådgivning, kundmottagning, försäljning, kommunikation och massage.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som massageterapeut hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker. Du hittar dem här nedanför.

Du behöver
• Vara lyhörd mot kund och värdera god service
• Tycka om att arbeta självständigt och ta ansvar
• Ha relevant och godkänd utbildning
• Ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan