Yoga i Ystad på Fritiden Wellness

I vårt vackra Retreatrum erbjuder vi yogaklasser i olika former där andning, närvaro, meditation och rörelse är i fokus. Med det vill vi skapa ett inre lugn för att stilla sinnet, varva ner och blicka inåt i medveten närvaro. Vi har medvetet förlängt yogaklasserna till hela 75 min för att ge er den bästa avkopplingen. Hotell Fritiden Wellness erbjuder en unik kombination av hälsa, avkoppling och kultur i centrala Ystad. Yoga hjälper dig att öka din flexibilitet och styrka samtidigt som du kopplar av. Upplev en harmonisk livsstil och boka in dig hos oss.

Vårens schema-23

Gäller till vecka 25

Onsdag:
Kväll:
YinYoga 75 min, Petra Kleman
kl. 18.00-19.15

Torsdag:
Kväll:
Slow Yoga 75 min, Shavani
kl. 18-19.15

Fredag:
Kväll:
YinYoga 75 min, Shavani
kl. 17.00-18.15

SOMMARSCHEMA v 26-35

Måndag Sommaryoga på Rooftop 75min kl 9.00-10.15

Onsdagar Yin yoga 75 min kl 17.00-18.15

Med reservation för vissa ändringar kan ske.

10-KORT
Köps på plats, prata med personalen i Wellness.

Vi är anslutna till

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss.

YinYoga
Petra Kleman

petra-kleman

YinYoga är en lugn och stilla yoga form där vi fokuserar på kroppens yin-delar såsom skelett, farcia, bindväv, ligament och inre organ. Genom enkla positioner, sittandes och liggandes, stannar vi kvar i 3-5 minuter och når på så vis in i en djupare stretch. Detta samtidigt som vi praktiserar medveten närvaro i stunden. Vi använder oss av klossar, band, bolster och kuddar. YinYoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk och dynamisk träning.

petra-kleman
Yin yoga och Slow yoga
Shavani
Slow Yoga på Hotell Fritiden i Ystad

Träna dig till stillhet genom flödande rörelser. Med enkla men effektiva rörelser så stretchar vi kroppens alla delar. När vi gör rörelsen i ett flöde så stärker vi muskler naturligt. Vi rör oss långsamt och med support av andningen kommer vi lättare in i nuet. Denna yoga är för den som vill träna sig till stillhet. Efter alla flödande rörelser finner vi stillheten genom meditation. Enligt gamla traditioner är syftet med yoga att komma in i meditation. Nybörjare som vana yogautövare är välkomna att njuta av denna klass.

Wellness hotell fritiden i Ystad