Yoga i Ystad på Fritiden Wellness

I vårt vackra Retreatrum erbjuder vi yogaklasser i olika former där andning, närvaro, meditation och rörelse är i fokus. Med det vill vi skapa ett inre lugn för att stilla sinnet, varva ner och blicka inåt i medveten närvaro. Vi har medvetet förlängt yogaklasserna till hela 75 min för att ge er den bästa avkopplingen. Hotell Fritiden Wellness erbjuder en unik kombination av hälsa, avkoppling och kultur i centrala Ystad. Yoga hjälper dig att öka din flexibilitet och styrka samtidigt som du kopplar av. Upplev en harmonisk livsstil och boka in dig hos oss.

10-KORT
Köps på plats, prata med personalen i Wellness.

Vi är anslutna till

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Sommaryoga på Rooftop 75min

På Torsdagar kl 09.00-10.15 från och med vecka 26-33 erbjuder vi sommaryoga på vår Rooftop. Kom och njut av fantastisk utsikt och Vinyssa flow med Shavani.

120kr för hotellgäster
170kr för gäster utifrån

Boka via Bokadirekt och ni betalar i receptionen eller så kan ni använda ert 10-klippkort (finns att köpa i receptionen).

(Vid dåligt väder så samlas vi nere på vår Wellnessavdelning.)

petra-kleman
YinYoga

Yinyoga är en lugn och stilla form av yoga, för både kropp och sinne. Positionerna utförs sittande eller liggande. Vi stannar i varje position en längre stund, oftast 3-5 minuter. Musklerna får då möjlighet att slappna av och vi når djupare in till bindväven, utan att stretcha, pressa eller med en ambition att prestera. Yinyoga passar alla, oavsett ålder och yogaerfarenhet.

petra-kleman
Shavani
petra-kleman
Petra Kleman
Wellness hotell fritiden i Ystad