Din Portal till Evenemang, Underhållning & Upplevelser!

Här på Fritiden strävar vi efter att erbjuda något för alla. Oavsett om du söker intellektuell stimulans genom våra inspirerande föreläsningar, avslappnade afterwork-stunder med kollegor, en utmanande musikquiz-kväll eller skratt från toppklassig stand-up comedy – så har vi dig täckt.

Och glöm inte, mellan evenemangen kan du njuta av läckra måltider på vår restaurang Harrys, blicka ut över staden från vår exklusiva rooftop, svepa uppfriskande drycker från juicebaren eller skämma bort dig själv med en stunds avkoppling på vårt Wellness.

Bläddra i vår kalender och boka ditt nästa äventyr hos oss idag!.

Boka årets julshow på Fritiden Hotell & Kongress i Ystad

6/12 9/12

9/12 slutsålt

Årets fartfyllda och underhållande Julshow

”Julen runt på 80 låtar” med Jul Vernz

En Jul på Fritiden

Julfriden och adventstämningen finner ni i Ystad med sina charmiga gränder, gamla korsvirkeshus och tända ljus i alla vrår.

Julmiddag på Fritiden

Välkommen till Hotell Fritiden i hjärtat av Ystad, där julfriden och adventsstämningen nu sprider sig som en varm filt över vårt hotell.

25/12

Hemvändarfest

Fira Juldagen på Harrys, där vi öppnar dörrarna för en kväll full av nostalgiska möten och glada skratt med vår hemvändarfest.

Nyårsafton 2023

31/12

Nyårsfest

Fira in det nya året på Hotell Fritiden och låt oss ta hand om er för att få ett glammigt avslut och en riktigt soft start på det nya året.

17/2

Boost by Swica

Välkommen till BOOST BY SWICA – investera i ditt välbefinnande, våga ta steget och låt dig inspireras till förändring!

Fredag
jämna
veckor
från 17.00

After work på Harrys

Grym mat & dryck, glada människor och skön musik från vår DJ!

Fredag
udda veckor
från 17.00

After work på Rooftop

Varannan fredag har vi After work med DJ på Rooftop. Här kan du beställa in en charktallrik & bubbel för 249 kr. Boka bord för att säkra din plats annars är det bara att droppa förbi!