Eurovision song contest
”Fanzone”

Välkommen till Eurovision ”Fanzone” på Hotell Fritiden i Ystad! Den 11:e maj förvandlas Kongressen till en glittrande Eurovision-arena, där vi samlas för att heja fram Sveriges bidrag Markus & Martinus. Dörrarna öppnas klockan 21.00 för livestreaming av årets Eurovision Contest. Det är först till kvar som gäller, boka ert bord på Harrys för uppladdning med middag&dryck innan the grand final kommer visas i Kongressen.

Såklart har vi inte glömt de små Eurovision-fansen! Alla är hjärtligt välkomna att komma och bli en del av denna fantastiska tillställning. Så ta på dig din mest glittrande outfit, ladda upp med positiv energi och gör dig redo för en kväll där musik, gemenskap och glädje står i centrum. Bli en del av Eurovision ”Fanzone” på Hotell Fritiden och skapa minnen som kommer att eka långt bortom den stjärnklara natten.

📅11 maj kl 21.00, Kongressen, Hotell Fritiden

📺 Live-streaming av finalen på storbildsskärm – känn varje hjärtslag och ton tillsammans med likasinnade fans.

🍔Boka bord på Harrys innan för att ladda upp med en Eurovisionmeny.

🎫Fritt inträde för läktarplats/stå plats. Begränsat antal bord inne i Kongressen men dessa är endast tillgängliga för ätande gäster från Harrys.

🎉Rooftop360 – här uppe kommer det serveras mello-drinkar kvällen lång! Kom upp på förfest eller efterfest!

Platserna är begränsade och endast för hotellgäster, gäster som ätit i Harrys eller som köper med dryck/snacks. Det är inte tillåtet att ta med egen medhavd mat eller dryck.

Eurovision menyn

Förrätt:
Buffalo wings serveras med ädelostsås och grönsaksstavar.
6 st 99 kr
12 st 139 kr

Varmrätt:
Fish’n Chips 215 kr
Fritidens cheese & baconburgare 215 kr

Tvårättersmeny:
Med 6 st Buffalo wings 295 kr
Med 12 st Buffalo wings 330 kr