Julshow i Skåne

Christmas in Vegas

Christmas in Vegas

29  & 30 november 2024
6 & 7 december 2024

På huvudgatan i nöjesmetropolen Las Vegas finner man 19 av världens 27 största hotell och 24 timmar om dygnet kan man njuta av fest, spel och show där endast fantasin sätter gränserna. Julshow 2024 på Hotell Fritiden återspeglar just detta!

Med avstamp i traditionella Vegas med legenderna i ”The Ratpack” och Elvis Presley tar vi oss sedan raskt vidare till Las Vegas av idag. Superstjärnor som Lady Ga Ga, Celine Dion, Bruno Mars och nu senast Katy Perry kör månadslånga kontrakt på de största hotellen för att förfina sina shower innan dom åker ut i världen. Här får vi stifta bekantskap med deras största hits i en inramning av klassisk glamour, glitter och dans.

Kvällen inleds med glöggmingel till våra mest älskade julsånger följt av en middag och en julshow i Skåne ni sent kommer att glömma!

Välkommen till julshow 2024 med EXTRA ALLT!

Boka er julshow i Skåne

Christmas In Vegas Show  – All Inclusive

  • Övernattning med frukost

  • Julshow (19.00-21.30)

  • Glögg mingel (från kl18.00)

  • Trerättersmeny

  • Dryckespaket (vin/öl)

från 1.895:-

Christmas In Vegas Show

  • Julshow (19.00-21.30)

  • Glögg mingel (från kl18.00)

  • Trerättersmeny

  • Dryckespaket (vin/öl)

1.295:-

Trerättersmeny

Matjessill, 63 graders ägg, Gamle knas, brynt smör, krutong.

Maskrosglaserad majsanka serveras med syrlig rödkålssallad apelsinsmaksatt rödvinssås, pommes duchesse och bakade morötter.

Crème Catalana serveras med rominkokta sultanrussin.

–Vegetariskt alternativ–

Svill, potatis, gamle knas, gräslök, brynt smör och krutonger.

Apelsinbakad Spetskål serveras med rostad potatis, röbetshummus och glöggsås.

Crème Catalana serveras med rominkokta sultanrussin.

Klassiskt julbord

Är ni inte ute efter en fartfylld Vegas show med gänget så erbjuder vi även klassiskt julbord på hotell Fritiden som är nytt för i år.  Vi erbjuder ett stämningsfullt julbord som kan bokas på förfrågan under november och december månad för 695kr/person för (minimum av 25 gäster). Njut av traditionella juldelikatesser i en mysig och inbjudande atmosfär. Där finns även möjlighet till att abonnera vår exklusiva Rooftopbar för mingel, the sky is the limit. Kontakta oss för att göra din bokning och låt oss hjälpa till att skapa en oförglömlig julfest för dig och ditt sällskap.

Bokningsförfrågan – Större sällskap