Bartender

Ansök

Fritiden Hotell & Kongress kommer att stå för Ystads första rooftop bar. På sjunde våningen kommer vi att bjuda på en utsikt om 360 grader. Baren kommer att bli ett av hotellets största dragplåster, men det räcker inte för oss. Vi vill att ett besök här alltid ska kommas ihåg som både en och två gånger bättre än vår gäst tänkte sig.

Att arbeta som bartender hos oss kommer främst att innebära kontakt med våra gäster. De kan vara konferensgäster, ett par på dejt, en familj, ett kompisgäng eller precis vem som helst. Du behöver gilla att ge bästa möjliga service till alla våra gäster och du behöver ta ansvar för dina arbetsuppgifter som kommer att innefatta bland annat planering, vissa inköp, service, hygien och kassaansvar.

Är du rätt för oss?
En stor del i att arbeta hos oss handlar om att bygga upp Fritiden till en välkänd anläggning som besökare talar gott om – och hålla de som ännu inte besökt oss nyfikna. Vårt mål är att bli Skånes självklara val för kongresser, event och turism. I det arbetet spelar varje tjänst en lika stor och viktig roll.
För att söka en tjänst som bartender hos Fritiden behöver du vara extra bra på vissa saker och ha en del erfarenhet.

Du behöver
• Se fram emot att få varje gäst att känna sig välkommen
• Vara initiativrik i stunden och hålla många detaljer i huvudet samtidigt
• Ha en stark teamkänsla
• Vara noggrann och ansvarstagande
• Ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
• Uppge minst 1 referensperson

Sök

Skicka din ansökan till: Receptionsansvarig sanna@hotellfritiden.se

Lediga jobb

Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en snygg intresseanmälan istället. Vi hörs!

Registrera intresseanmälan