Passionerad Kock Hotell Fritiden i Ystad.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och vill skapa smakupplevelser som gästerna sent glömmer? Vill du ta plats i köket få chansen att utvecklas under ledning av vår Executive Chef Tore Gustafsson – med erfarenhet från ikoniska platser som Paté Paté, Villa Copenhagen och Sture? Då kan du vara vår nästa kock och bli en del av vår hotellfamilj.
Hos oss på Hotell Fritiden handlar det om att kombinera passion och precision för att servera mat med hjärta och själ. Vi letar efter dig som är lika trygg med att röra om i grytorna som att bidra till en varm stämning i köket och på hotellet, vi är alla en del av gästen upplevelse. Med en positiv inställning och lekfullhet blir du en viktig del av vår matresa.
Dina egenskaper:
- Har erfarenhet från professionellt kök (varm- och kallkök).
- Jobbar noggrant och levererar kvalitet på tallriken varje gång.
- Har en innovativ ådra och brinner för att överträffa gästernas förväntningar.
Som person:
- Är du en lagspelare som även kan jobba självständigt.
- Har du ett genuint engagemang för att skapa en härlig atmosfär för både gäster och kollegor.
Vad vi erbjuder:
- En plats i ett kreativt köksteam under ledning av Executive Chef Tore Gustafsson.
- Möjlighet att sätta din prägel på våra menyer.
- En inspirerande arbetsmiljö med ett dynamiskt team.
- Kunna växa som kock och utveckla dina kunskaper.
Pop-up Restaurang Fritiden
Popup Restaurang Fritiden är en levande restaurangupplevelse där globala smaker möter lokala råvaror. Med en meny som ständigt förändras och lagad med passion av vårt köksteam under ledning av Executive Chef Tore Gustafsson, bjuder vi in till en plats fylld av smaker och lekfullhet. Njut av rätter att dela eller välj från en mindre à la carte – alltid med fokus på säsong, hållbarhet och rå kärlek till matlagning.
Hotell Fritiden
Hotell Fritiden är ett personligt hotell med en mysig och varm “hemma hos känsla”. Våra gäster bor i en modern miljö präglad av skandinavisk design med influenser från medelhavet, bara ett stenkast från Ystads centrum med tåg&buss förbindelser. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar hos oss! Hotellet har 75 rum, 7 konferenslokaler, en restaurang med 100 platser, juicebar, Rooftopbar, Wellness-oas & gym.
Ansök nu (rekrytering sker löpande) genom att skicka din ansökan till vår köksmästare Tore Gustafsson på tore@hotellcontinental.se
Välkommen att bli en del av hotellfamiljen!
Sök
Skicka din ansökan till:
tore@hotellcontinental.se
Lediga jobb
Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en spontanansökan istället, kontakt till rätt avdelning hittar ni längre ner på sidan. Vi hörs!
Har du frågor vad det gäller anställning hos oss på Fritiden Hotell & Kongress är du välkommen att kontakta oss.
Jenny Nilsson, Hotellchef
jenny@hotellfritiden.se
0411-220 120
Nadia Ottosson, Reception
nadia@hotellfritiden.se
0411-220 120
Joakim Johansson, Restaurang
joakim@hotellfritiden.se
0411-220 120
Jonas Bergström, Kök
jonas@hotellfritiden.se
0411-220 121
Maja Jönsson, Juicebaren
juicebaren@hotellfritiden.se
0411-220 124
Carolin Sjögren, Städ
carolin@hotellfritiden.se
0411-220 120
