Passionerad Kock till Brasserie du Sud på Hotell Continental och Hotell Fritiden i Ystad 100%
Har du ett brinnande intresse för matlagning och vill skapa smakupplevelser som gästerna sent glömmer? Vill du ta plats i köket få chansen att utvecklas under ledning av vår Executive Chef Tore Gustafsson – med erfarenhet från ikoniska platser som Paté Paté, Villa Copenhagen och Sture? Då kan du vara vår nästa kock och bli en del av vår hotellfamilj.
Hos oss på Brasserie du Sud på Hotell Continental handlar det om att kombinera passion och precision för att servera mat med hjärta och själ. Vi letar efter dig som är lika trygg med att röra om i grytorna som att bidra till en varm stämning i köket och på hotellet, vi är alla en del av gästen upplevelse. Med en positiv inställning och lekfull elegans blir du en viktig del av vår matresa.
På Hotell Fritiden kommer du jobba för en restaurang som under 2025 kommer få en ny skepnad så där kan du vänta dig en spännande utmaning och möjlighet.
Vi tror att du:
- Har erfarenhet från professionellt kök (varm- och kallkök).
- Jobbar noggrant och levererar kvalitet på tallriken varje gång.
- Har en innovativ ådra och brinner för att överträffa gästernas förväntningar.
Som person:
- Är du en lagspelare som även kan jobba självständigt.
- Har du ett genuint engagemang för att skapa en härlig atmosfär för både gäster och kollegor.
Vad vi erbjuder:
- En plats i ett kreativt köksteam under ledning av Executive Chef Tore Gustafsson.
- Möjlighet att sätta din prägel på våra menyer.
- En inspirerande arbetsmiljö med ett dynamiskt team.
- Kunna växa som kock och utveckla dina kunskaper.
Hotell Continental du Sud
Hotell Continental du Sud kan vi stolt presentera som Sveriges äldsta hotell. Hotellet har genomgått en omfattande renovering där man bevarat det vackra detaljerna och skapat unika miljöer och mötesplatser. Restaurang Brasserie du Sud är hjärtat med sin nordiska matkonst med en fransk twist. Där finns 3 mötesrum, varav ett är en vacker Salong perfekt för den stora festen eller bröllopet, ett vackert Galleri, 55 unika hotellrum där alla berättar sin unika historia.
Hotell Fritiden
Hotell Fritiden är ett personligt hotell med en mysig och varm “hemma hos känsla”. Våra gäster bor i en modern miljö präglad av skandinavisk design med influenser från medelhavet, bara ett stenkast från Ystads centrum med tåg&buss förbindelser. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar hos oss! Hotellet har 75 rum, 7 konferenslokaler, en restaurang med 100 platser, juicebar, Rooftopbar, Wellness-oas & gym.
Ansök senast 15 februari (rekrytering sker löpande) genom att skicka din ansökan till vår köksmästare Tore Gustafsson på tore@hotellcontinental.se.
Välkommen att bli en del av hotellfamiljen!
Sök
Skicka din ansökan till:
tore@hotellcontinental.se
Lediga jobb
Här hittar du de superkrafter vi behöver till Fritiden just nu. Om din tjänst inte finns med på listan kan du skicka in en spontanansökan istället, kontakt till rätt avdelning hittar ni längre ner på sidan. Vi hörs!
Har du frågor vad det gäller anställning hos oss på Fritiden Hotell & Kongress är du välkommen att kontakta oss.
Jenny Nilsson, Hotellchef
jenny@hotellfritiden.se
0411-220 120
Nadia Ottosson, Reception
nadia@hotellfritiden.se
0411-220 120
Joakim Johansson, Restaurang
joakim@hotellfritiden.se
0411-220 120
Adam Johansson, Kök
Adam@hotellfritiden.se
0411-220 121
Carolin Sjögren, Städ
carolin@hotellfritiden.se
0411-220 120