Nyår på Fritiden
Välj mellan två olika paketerbjudande

VIP NEW YEARS EVE
CHEFS TABLE EDITION

Låt nyårsafton bli något alldeles extra. Fira in det nya året med en sprakande start och ett glammigt slut!

Ni checkar in i ett vackert hotellrum, gör er iordning inför kvällens storslagna nyårsfirande innan det vankas mingel. Kvällen inleds med champagne och tilltugg följt av en nyårssupé, komponerad av köksmästare Joakim Kjärkner, med tillhörande dryckespaket framtaget av vår sommelier. Joakim Kjärkner förvandlar er nyår till en smakresa i fem serveringar som tar ert nyårsfirande till nya höjder.

Morgonen efter sover ni ut ordentligt innan ni avslutar vistelsen med en frukostbuffé.

Champagne och snittar
Femrätters supé + dryckespaket
Vickning
Övernattning
Frukost till 12,00
Utcheckning 13,00

Fr. 2545:-/person

Meny
Boka

Harrys
Nyårserbjudande

Ta med din kärlek eller vännerna och fira in det nya året med oss! Checka in från klockan 15 och börja med en avkopplad stund i Barception och njut av något gott att dricka. Eller varför inte hinna unna dig en lyxig behandling i hotellets Wellnessavdelning?

Kvällen inleds med en trerätters supé med tillhörande dryckespaket. Innan tolvslaget kan ni passa på att utmana varandra i boule, shuffle eller dart som ingår – i mån av plats. Tolvslaget firas på terrassen, där ni kan köpa bubbel att skåla med. Morgonen efter sover ni ut ordentligt innan ni avslutar vistelsen med en frukostbuffé.

Trerätters supé + dryckespaket
Fri aktivitet i mån av plats
Övernattning
Frukost till 12,00
Utcheckning 13,00

Fr. 1575:-/person

Meny
Boka

Access till Rooftop

Lägg till exklusiv tillgång till Rooftop – som är som gjort för att skåla ut det gamla och välkomna det nya. Med utsikten över Ystad får ni ut allt man kan önska sig av ett nyårsfirande.

Välj detta tillval när du bokar.

Du som redan bokat och vill lägga till Access till Rooftop kontakta nadia@hotellfritiden.se

695:-/person